Nov 21, 2007, 2:29 PM

Опечалено момиче 

  Poetry » Other
672 0 15
 

Дърво 

 

Протегнати голи ръце.

Унило, скръбно лице.

Опечалено момиче.

На ледени ласки обречено

до полъха на първото кокиче.

Тогава то ще разцъфти

и понаперчило гърди

с усмивка пак ще ни дари. 

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??