Все още помня вкуса на устните ти,
мириса на тялото ти и подлите лъжи.
Помня твоето предателство и безсъните ми дни.
Опитах се да те намразя,
да кажа на сърцето си ''Мълчи'',
но пак ще лазя и ще моля ''Прости ми ти, прости",
че все още те обичам и желая, въпреки греха ти...
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены