27 нояб. 2009 г., 17:11

Опитайте се! 

  Поэзия
897 0 0

Еди - кой си казал:

"Слабите обичат реда,

силните владеят хаоса" ..

Аз съм по средата,

живота ми е пълен хаос,

ни спазвам правила,

наложени от хора без сърца,

празни отвътре - без душа!

Искат да ме подчинят,

да ме пречупят и сломят,

да ми вземат крилата,

да ме върнат обратно на земята!

НЕ!

Това не е за мен,

искам да погледна утрешния ден,

не искам да съм като птица в плен,

не искам светът да се върти около мен,

чувствам се като ангел наранен!

Свален от рая, запратен тук

в този свят на болка и тъга,

на самота единствените правила

са тези на Страха!

© Ани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??