26 сент. 2007 г., 16:17

Опитвам се 

  Поэзия
846 0 3
Боли ме всеки път, когато те погледна
и сълзи напират в моите очи
при мисълта, че аз не мога да те имам,
при мисълта, че на друга ще си ти!

Опитвам се да се владея,
да бъда силна и да се държа,
но видя ли те, аз не мога
секунда, без да затъжа!!!

Помогни ми да се овладея,
да бъда силна и да не тъжа,
само ти единствен би помогнал
болката в душата си да спра!!!

Не искам аз на сила да те имам,
приятели да бъдем също е добре!
Помисли и знай, че ще изчакам
отговора на твоето сърце!!!

© Диана Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??