3 окт. 2009 г., 12:13

Оптимистично 

  Поэзия
1111 0 10
Няма как да се върнем с тебе
в онова - необятното лято,
там ти бях постоянно потребен,
ти пък беше изцяло от злато...

После нещо в живота се случи
и мъгла се засели в очите,
аз превърнах се в скучно куче -
ти прегърна света на парите...

И сега ни омраза, ни обич -
само празно противостояние,
а останалото - забава,
породена от дълго мълчание...

© Недялко Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??