3 февр. 2011 г., 17:14

Оптимистично в... криза 

  Поэзия
382 0 1

ОПТИМИСТИЧНО  В…  КРИЗА

 

Кризата   във  скука  те  довежда,

във  самота,  във  трудност  и…  беда.

Сковава  ни от студ…  и  без  надежда,

сърцето  ти  се  впримчва  -  във  тъга.

 

Въоръжен  със  сили  и  надежда!

отдаваме  се  с   оптимизъм  на…  деня!

Мислите  във   погледа  се  вглеждат,

а   волята   повежда   ни    в   -  следа.

 

Със   жар  във  пътя   да  се  влееш!

Да   победиш  и  утрото,  и  вечерта!

Уверен…  със Слънцето  бъди!

Оптимист бъди и...  продължи! 

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??