Каквото и да става
по света широк
мислѝ с оптимизъм,
кат добър пророк!
Не оставяй за миг
скръб и самота,
да те покруси
и сломи духа!
В бедност и богатство,
в мъка и беди,
подържай духа си,
прегръщай сълзи!
Времето лекува!
Времето си ти!
Всеки миг е време,
ти го ...победи!
© Nina Toshich Все права защищены