9 дек. 2012 г., 12:55

Оптимизъм 

  Поэзия » Другая
324 0 0

В живота хвърлям свойте мрежи

късмета пръснат да ловя.

Че от разбитите копнежи

душата вече овдовя.

 

Залостена ми е вратата

и все към нея няма път.

Разбити нейде по тревата,

на групи чувствата ми спят.

 

Късмета ще сглобя нацяло

отново пак - парче с парче.

Ще сложа новото начало

на мойто любещо сърце.

 

И път отново ще отворя

към мойта жизнена врата.

И чудо с чувствата ще сторя

за следващите сто лета.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??