Опустя земята без Светлана.
В тези жеги - да ни изостави!!!
Дали не замина за чужбина,
или във морето се удави?!
Толкова дълбоко да ни липсва -
няма вече кой да ни разсмее!
А Ангар се поболя без нея,
и за стари брястове прописа!
Трябва SMS да й се прати:
дето и да е, да се завърне!
Че е тъжно на света без нея,
че без нея сайтът ни посърна!
Да се върне, пак да ги запуска
всеки ден, искрящи от веселие:
може нощем късно, след вечеря,
може сутрин рано - пред закуска!
И Ангар не тъжно да въздиша,
а за млади бОрчета да пише!
© Ангел Чортов Все права защищены