13 нояб. 2020 г., 01:34  

Вярата 

  Поэзия » Другая
206 0 0

От вярата ми дай искрица

да изчезне тоя мрак,

да запаля аз свещица,

да огрея с нея и небето чак.

 

Псалм аз да запея,

да творя добро, любов,

щастливо да живея,

от небето да имам благослов!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??