15 нояб. 2020 г., 19:08  

Глупава овца 

  Поэзия » Гражданская
235 0 0

Народът е като глупава овца  -

предупреждават го хора интелигентни,

но той като немислещите деца

вместо да се пази от политици вредни -

за тях пак ще си даде вота.

Ще му дойде ли акълът в главата,

или ще си загуби живота?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??