2 мар. 2008 г., 17:51

---Орхидея--- 

  Поэзия
778 0 7
На Деян...


Във стаята легло от бели орхидеи -
разлива таен аромат и блян.
Две, слети са телата-
обгърнати във свян...
Жадно вплетени в едно ръце -
устни, жар...
политаме със сребърни криле...
Летим щастливи в необятното небе -
красиви, сякаш диви са сърцата две...
Отварям аз клепачи натежали,
да погледана твоето лице,
с желание да бъда твоя
и в непознати светове...
И ти покриваш със листенца
нежното ми тяло, потрепервам -
цялата съм в бяло...
А ароматът слива се с дъха ни -
сякаш две души безплътни...
Прошепваш тихо, едва-
парещи звезди изгряват във нощта.
И отново в орхидея нежна,
ще скрия любовта си,
за да ти я дам аз някой ден -
денят, във който ще си винаги до мен...



© Латифа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??