13 сент. 2008 г., 18:33

Орисия... предпразнично... 

  Поэзия » Философская
477 0 3

Откупена във вяра от дедите,

докосната от Божия любов...

от блясъка от Теб, в звездите,

ориса ме и Твоят Дух с любов...


Ориса ме и светъл лъч ми даде,

на чистата и пламенна любов,

ех, какво сърце... за всички даде

в гърдите с вяра и порив нов!


И за поклон пред Тебе коленича,

зов... всички Ти край мене просветли

и бисерна мъдрост днес за всеки,

с Кръста ни свят... душите пак води!


© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??