23 авг. 2022 г., 08:00

Орисване 

  Поэзия
315 0 4

Докато слънцето живее ми в очите,
душата ще блести през тях.
И все по-светли ще ми бъдат дните,
защото сама така ги пожелах!

Докато звездите нощуват ми в гърдите,
мракът там не ще вирее.
И все по-високо ще бъдат и мечтите,
защото духът ми такива ги умее!

Докато всяка клетка в мен обича,
като феникс сред пепел ще възкръсвам.
И винаги ще бъда слънчево момиче,
защото завинаги такава се орисвам!


© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??