14 янв. 2007 г., 05:39

Още малко за безразличието 

  Поэзия
1450 0 13
Кога загубваме очите си за другия?
Загърнати във гняв и във обида,
по шепичка от себе си изгубваме,
а самотата в нощите ни идва.
И стават глухонеми сетивата ни.
Пропускаме,любов,че ти си тръгваш,
че някъде по пътя между двама ни
си станала на болка остроръба...
А можех да извикам,да те спра...
Но не.Преглътнах и сълзите си,и думите.
Сега виси над мене самота
и безразличие куршумено.

© Ружена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??