14 ene 2007, 5:39

Още малко за безразличието 

  Poesía
1420 0 13
Кога загубваме очите си за другия?
Загърнати във гняв и във обида,
по шепичка от себе си изгубваме,
а самотата в нощите ни идва.
И стават глухонеми сетивата ни.
Пропускаме,любов,че ти си тръгваш,
че някъде по пътя между двама ни
си станала на болка остроръба...
А можех да извикам,да те спра...
Но не.Преглътнах и сълзите си,и думите.
Сега виси над мене самота
и безразличие куршумено.

© Ружена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??