18 июл. 2008 г., 12:15

Още миг 

  Поэзия
653 0 10
Още миг... само миг ми дари.
Дай от своите мигове, моля...
И не искам да спя,
нито миг да пилея от нашето време.
Исках много неща.
Исках толкова много неща да ти кажа...
Само миг би ми стигнал дори.
Но отново не стигна времето мерено...
Забеляза ли само как
уж неволно обърнах глава...
Защото... болката се обади,
пак заболя...
И боли, да, страшно боли...
А не исках така.
Всъщност, знам,
ти пое тази болка у тебе...
Но... пак ли онези?!
Как ги нарече?
Да, да... разстояния,
дето все са ни пречка.
Само миг остани,
да те гледам...

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??