30 дек. 2014 г., 20:56

Още няколко сентенции 

  Поэзия » Философская
277 0 0

Човекът е глупак,

когато не разбира...

и в чуждите интриги

неканен се навира!

А лудият е луд,

и нищо ни го спира,

твърди, че е прочут,

и  на  това умира...

Дребнавия човек

на дребното  се спира

и от дървесата

 гората не намира

А българските "войни",

пред нищо не се спират,

и приказки отровни

за другите намират!

А наш`те политици,

 все крадат ... не спират!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??