Не успях и да гъкна.
При мен се вмъкна
тихо на пръсти любовта.
В очите и бръкнах.
Не помръдна. Доведе си челядта.
Ревността на хапки преглътнах,
омразата стъпках с крака.
На крилете на птицата
- обич изхвръкнах и
още в небето кръжа.
Видиш ли ме-
не подминавай!
Дай ми от твойта любов!
© Василка Ябанджиева Все права защищены