2 мая 2007 г., 09:34

Ослепях 

  Поэзия
690 0 0
Меч ли ме прободе, когато те видях.
Погледна ме и сякаш ослепях.
Въздуха ми секна, внезапно онемях...
Знаех, че за тебе аз копнях,
но не можех да те имам, не посмях
да кажа колко те обичам, не разбрах...
Объркана и отегчена, печално заридах
За тебе всичко давам, нима това е грях?

© Елена Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??