6 дек. 2008 г., 20:48

Особен човек 

  Поэзия » Любовная
780 0 3

Особен човек си -

търпелив...

добър и нежен,

незлоблив...

 

И затова ли съдбата

ти изпрати мен -

жена първична,

романтична...

и може би -

от твоите представи

различна...

 

Особен човек си -

доверието си сляпо

ми даваш,

всичките ми странности

прощаваш...

 

И затова ли съдбата

си играе с мен...

и вместо закачка -

забавна и лека,

любовта пак

намери пътека...

 

Особен човек си -

упорит...

не се отказваш от мен,

дори понякога

да правя живота ти

горчив...

 

И затова ли... готова съм

да ти подам ръка

и да изкачим заедно

стръмната пътека

на любовта...

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??