5 нояб. 2007 г., 23:55

останах без душа 

  Поэзия » Любовная
878 0 1
Сълзи се стичат по лицето ми и тънат спомените в лъжи.
Боли и сякаш нещо в мен крещи "боли, ужасно силно ме боли".
Сърцето ми не спира да кърви. Боли!
Усещам истината и се задушавам.
Животът спря за мен и едва ли ще има следващ ден.

© Паци Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??