Остани, тихо моли душата
и безпомощно крие сълзи,
остани, плахо шепне устата,
самотата безкрайно боли.
Остани, не поглеждай нататък,
не оставяй да гаснат мечти,
този миг е отчайващо кратък,
остани, тихо падат звезди.
© Сеси Все права защищены