6 янв. 2008 г., 10:11

Остани 

  Поэзия » Любовная
598 0 11

В нощ без луна, видях очи.

В облак от мечти усетих ръце.

Не се усмихнах дори, защото знаех, че ще боли.

Една сълза се спря за миг

И аз разбрах колко ще ме нарани.

Заслепена тръгнах

и с пътека от звезди се слях.

В светлина с портегнати ръце ме улови.

Прегърнахме се и не за миг.

Завинаги, ми каза ти.

Твоя, виновно аз прошепнах,

ОСТАНИ!

 Таня Кирилова

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??