28 окт. 2008 г., 21:34

Остани дете 

  Поэзия » Для детей
741 0 0
По-добре си остани дете,
невинно, неопетнено от лъжи,
като ясно утринно небе,
пресечено от слънчеви лъчи.

Недей пораства още ти!
Възрастните са жестоки.
Такъв ще станеш дори и ти,
ще потънеш в лъжите им дълбоки.

Щастлив си ти сега,
нека си останеш все така,
нека злобата да те подмине
и твоята любов да не застине!!!

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??