5 мар. 2007 г., 11:17

Остатък 

  Поэзия
517 0 1




Несъвършен свят със сънуван остатък
Малък човек с големи послания
Несъвършен свят убил копнеж кратък
Недоизказани малки желания

И човекът остава до гуша покрит
Неразкрил мечтите си отчуждени
И човекът остава под похлупак скрит
Останали му само късче вяра и спомен...

© Маргарита Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??