МЕЧТАЯ ЗА ЛЮБОВ СЪС БАБА ЯГА
С последната
се любих самодива.
Остава да налюбя Баба Яга.
От пет години вече я задирям,
обаче тя все бяга и ми бяга!
Метлата толкова да й отива!
Едва
на петдесет и пет години –
като на сто и десет е красива!
Обаче
все ми бяга и ми бяга!
На мене, казва, вещер ми приляга!
Красавице,
от как след теб затичах,
стопих се и на вещер заприличах!
Смили се,
позволи ми да те взема –
да живна малко и да се съвзема!
© Ангел Чортов Все права защищены