13 янв. 2015 г., 01:05

Оставам 

  Поэзия » Другая
324 0 0

Оставм при теб.

Ст. Русев


Пишеш се нощем, изпращаш се в пликове.

Устата ти стиска сълзи- мисли неказани.
И толкова облаци, колкото вятър веещ мигове...
И колко тишини помежду ни кротко заспали...

Няма да си тръгна, не само с нас е така, 
Животът нищо ново няма за предлагане.
Оставам при теб, защото и тя като тебе сега.
Пише се нощем, а сутрин я получавам в пликове...

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??