28 авг. 2008 г., 19:37

Остават само истинските 

  Поэзия
581 0 5
Остават само истинските


Къде са тези "приятели",
които уж вярни ти бяха?
Къде са тези мечтатели,
които уж с тебе се смяха?

Всички сега те оставиха
още при първата ти беда.
За теб всички забравиха
и не оставиха и следа.

Остават само истинските,
макар и малко на брой да са.
Не са като измислените,
които режат глави с коса.

Макар двама-трима да имаш,
радвай се, че истински са те.
Дори само с глава да кимаш,
пак ще ти разберат мислите.

© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??