14 апр. 2009 г., 20:46

Остави ме 

  Поэзия
501 1 1

 

  Здравей, отдавна тебе търся!

  Настигнах те най-сетне... Е, поспри!

  Почакай, нека само видиш,

  ще бъде щастие за твоите очи!

Здравей, любов, отново ме настигна

и миналия път ми обеща!

За щастието и за очите...

Да, вече съм го чувала това!

  Но чакай, този път ще е различно,

  от най-добрите, най-добрият е това!

  До днес го търсих и открих  го,

  за тебе носи тез цветя!

О, не, любов! Изчезвай, остави ме!

Не минават вече старите слова!

Не искам ни цветя, ни този...

Щом тръгна си, защо си тук  сега?!

Нима си мислиш, че минава лесно

това, което правиш с две сърца?!

Нима си мислиш, че е честно

със следващ да пристигаш под ръка!

Та аз не съм забравила очите,

ръцете му и теб в нощта!

Ела, постой при мен ако поискаш,

но не с този, а със него се върни сега!

© Аззз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??