20 сент. 2007 г., 16:11

Остави ме сам! 

  Поэзия
553 0 5
<>Не ме закачай! Днеска съм противен
и в погледа ми кървави дантели

плете омраза. Мракът е сетивен

във гъстите талази неуспели

на вените досадните окови

брутално да разкъсат. Сива плесен

във мислите пълзи със злоба нова

и бавно ги разтлява. Хладна есен

облича в лед изстиналите чувства,

затрупва с кал и вяра, и надежди,

и вместо тях помръкнало и пусто

в зениците сърцето се оглежда.

И само студ и болка има там.
Не ме закачай! Остави ме сам!

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??