Sep 20, 2007, 4:11 PM

Остави ме сам! 

  Poetry
544 0 5
<>Не ме закачай! Днеска съм противен
и в погледа ми кървави дантели

плете омраза. Мракът е сетивен

във гъстите талази неуспели

на вените досадните окови

брутално да разкъсат. Сива плесен

във мислите пълзи със злоба нова

и бавно ги разтлява. Хладна есен

облича в лед изстиналите чувства,

затрупва с кал и вяра, и надежди,

и вместо тях помръкнало и пусто

в зениците сърцето се оглежда.

И само студ и болка има там.
Не ме закачай! Остави ме сам!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??