17 янв. 2012 г., 21:15

Оставям те 

  Поэзия » Любовная
894 0 3

 

Оставям те със сълзи на очите,

с огромна болка във сърцето.

Оставих с теб мечтите,

зарязах всичко под небето.


Оставям теб във този свят,

приех те за минало-несподелено.

Загърбих те и потънах в мрак,

за да спася сърцето наранено.


Оставям те завинаги сега,

отивам си и не мисля да се връщам.

Проронвам последната сълза

и в болката се аз обгръщам!

 

 

 

 

 

 

© Иваничка Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??