10 февр. 2019 г., 19:17

Осъден на любов 

  Поэзия » Любовная
846 3 11

Обичал ли си някога така, 
че да се превърнеш в жива рана?
Искал ли си нечия душа
до сетен дъх със тебе да остане.

💕

Жадувал ли си някого да вдишваш
и бавно да докосваш със ръцете?
С устни тялото му да изписваш

и да пари всеки удар на сърцето.

💕

Бленувал ли си някого в нощта,
пръстите му да пълзят по твойта кожа?

Да не стига да опишеш със слова.
Да те боли от искане, а да неможеш.

💕

Копнял ли си за някого така,
че да чувстваш сякаш си осъден?
Да носиш в шепи нечия душа
и да не можеш себе си да бъдеш.

💕

Обичал ли си някога така?...
Да отдаваш всичко - въздух, кръв и плът?
Дори убивайки се със това...
Да любиш, като за последен път.

 

10 Февруари        В.Тодорова

© Valya Тodorova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??