Не съм се клела вярна да ти бъда,
че верността от клетви се бои.
Не се заричам, че ще е присъда
и ще съм с теб във всичките си дни.
Избирам го – с любов и осъзнаване,
с желание да се събуждам с теб.
В себе си достигнах до признание,
че без усмивката ти ще съм друг човек!
© Екатерина Спасова Все права защищены