8.03.2014 г., 22:26 ч.

Осъзнато ежедневие 

  Поезия » Любовна
504 0 3

 

Не съм се клела вярна да ти бъда,

че верността от клетви се бои.

Не се заричам, че ще е присъда

и ще съм с теб във всичките си дни.

 

Избирам го – с любов и осъзнаване,

с желание да се събуждам с теб.

В себе си достигнах до признание,

че без усмивката ти ще съм друг човек!

© Екатерина Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??