Mar 8, 2014, 10:26 PM

Осъзнато ежедневие 

  Poetry » Love
506 0 3

 

Не съм се клела вярна да ти бъда,

че верността от клетви се бои.

Не се заричам, че ще е присъда

и ще съм с теб във всичките си дни.

 

Избирам го – с любов и осъзнаване,

с желание да се събуждам с теб.

В себе си достигнах до признание,

че без усмивката ти ще съм друг човек!

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??