Залагаш на невидимия свят –
божествено-нетленното,
безкрая...
Открихме се, Любов, по Божий знак.
По волята Му рУшим из жарава...
И знаеш накъде, защо и как...
Аз вярната ти сянка - все те следвам.
Научихме какво е "три в едно".
Разбрахме и цената: до последно.
Избрал си ме.
Посочила съм Tеб.
Ах, тленното е дяволът с корона...
И все жадувам твоите ръце -
да пия в тях...
До полета ни Горе.
© Людмила Билярска Все права защищены
---
За мен е радост срещата ни, Ласче! Радвам се, че отново си до мен!
п.п. Мила, възможно ли ти е да ми изпратиш линка на онзи сайт, където...
Надявам се, че се сещаш? Искам да го посетя. Изпрати ми го на бележки или на имейла, който е отбелязан тук, в сайта. Благодаря ти!
---
Ще пиша, Веси! Обещавам! До скоро!