31 июл. 2012 г., 19:15

От другата страна 

  Поэзия » Философская
412 0 0

От другата страна на младостта

старостта е смирена и търпелива,

на дъното на чашата е радостта,

препълнена от тъга и прелива.

 

От другата страна на любовта нова

живее споменът още назабравим,

напомняйки за радост почти готова,

с тъжен край вече непоправим.

 

От другата страна на огледалото

единствено виждам моето аз,

пак миналото пречи на началото –

защо продължавам напред тогаз?

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??