24 янв. 2010 г., 20:46

От думите боли... 

  Поэзия » Любовная
1059 0 0

Осъждаш ли от неразбиране?

От думите боли като плесница,

оставят в теб куршумени следи.

А може... по-леки от крило на птица

да възкресяват в утрото цветя.

Орисан ли е Яворов навеки,

със жаден взор, да следва своя блян?

Да, Мина е недостижимо съвършена...

А след изгарящата страст на Лора

е само пепел... след война.

Кемал, покой дано намери

до своята Балканска роза - Мити!

Откъсната от друг,

но недокосната останала в сърцето,

във кътчето, запазено за Ататюрк.

Осъждаш ли от неразбиране?

А болката изгаря разделените...

и кръстът им е тежък до смъртта!

 

© Александра Сергеевна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??