30 апр. 2006 г., 20:21

От думите така боли 

  Поэзия
1444 0 6

Не мога да заспя,
сълзи изпълват моите очи
и не мога аз да разбера,
защо от думите така боли.
Да беше ме ударил,
да беше ме убил,
но думите, които каза,
да беше ми спестил.

© Карина Кирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??