Аз зная, че ще бъда само твоя
в този земен, къс живот
и тайничко наум предричам-
любов завинаги-
от гроб до гроб.
Души прераждат се различно,
сърцето има таен код,
сърната своя лъв ще срещне
на приказен, далечен брод.
В тела заключени различни,
инстинктът ще ги предаде,
лъвът сърната ще помилва,
сърцето си ще й даде.
И няма логика, закони,
норми, правила...,
лоялен ти бъди до гроба
единствено
с Твоята душа.
© Гъсеница Все права защищены