22.05.2016 г., 21:53 ч.

От гроб до гроб 

  Поезия » Друга
958 0 2

Аз зная, че ще бъда само твоя

в този земен, къс живот

и тайничко наум предричам-

любов завинаги-

от гроб до гроб.

 

Души прераждат се различно,

сърцето има таен код,

сърната своя лъв ще срещне

на приказен, далечен брод.

 

В тела заключени различни,

инстинктът ще ги предаде,

лъвът сърната ще помилва,

сърцето си ще й даде.

 

И няма логика, закони,

норми, правила...,

лоялен ти бъди до гроба

единствено

с Твоята душа.

© Гъсеница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??