20 нояб. 2021 г., 15:15

От какво ли израства любов 

  Поэзия
471 1 4

От какво ли израства любов,

не, не вярвам, не ще е стихия

на хормони незнаещи брод,

нещо друго е – тайна магия!?

 

А нима не е взривна вълна

от добро, от усмивка, от пламък?

Ореол от искри светлина,

потопил се в зеница голяма.

 

Топлина – без да палиш кибрит,

колорит – без бои да си купил.

Капка страст върху бучка гранит

от която душата се срутва!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??