От какво ли израства любов,
не, не вярвам, не ще е стихия
на хормони незнаещи брод,
нещо друго е – тайна магия!?
А нима не е взривна вълна
от добро, от усмивка, от пламък?
Ореол от искри светлина,
потопил се в зеница голяма.
Топлина – без да палиш кибрит,
колорит – без бои да си купил.
Капка страст върху бучка гранит
от която душата се срутва!
© Данаил Таков Todos los derechos reservados