Nov 20, 2021, 3:15 PM

От какво ли израства любов 

  Poetry
472 1 4

От какво ли израства любов,

не, не вярвам, не ще е стихия

на хормони незнаещи брод,

нещо друго е – тайна магия!?

 

А нима не е взривна вълна

от добро, от усмивка, от пламък?

Ореол от искри светлина,

потопил се в зеница голяма.

 

Топлина – без да палиш кибрит,

колорит – без бои да си купил.

Капка страст върху бучка гранит

от която душата се срутва!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??