25 февр. 2011 г., 22:07

От любов... 

  Поэзия » Любовная
567 0 0

Трамвайната спирка още ни помнеше.

Павираната  улица нежно пращеше,

когато през нея Любовта ни минаваше.


Държеше ръката ми в парк -

сред хиляди цъфнали клони

сгушени плахо над бялата пейка.


Вятърът гонеше разпилени косите,

от обич препълнени светят очите,

в ушите отеква песента на щурците.


 

© Светлана Талева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??