29 июл. 2007 г., 22:15

... от морето... 

  Поэзия
582 0 3

чаках те на   времето
когато искаше
ръце 
от   разстояния
носещи коприна за   сърцето
две езера
в които да отглеждаш откровение
и грозното пате
преди да се превърне в лебед  

сега  затвориха  бара с  безалкохолното
наливат  само на открито
алкохол
и пяна от морето






 

© Тиквеничка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??