чаках те на времето
когато искаше
ръце
от разстояния
носещи коприна за сърцето
две езера
в които да отглеждаш откровение
и грозното пате
преди да се превърне в лебед
сега затвориха бара с безалкохолното
наливат само на открито
алкохол
и пяна от морето
© Тиквеничка All rights reserved.