Видях те теб в тъмнината,
пожелах те, но не посмях да те докосна,
за пръв път виждах теб,
съзнанието ми те прие веднага,
не можах да отделя очи,
погледите ни се пресякоха
и тогава усетих твоето очарование,
сякаш слънчев лъч погали ми лицето,
усмихна ми се и тогава аз бях поразен,
поразен от твоята аура,
поразен от твоето същество,
събрах кураж... приближих се
и нежно погалих твоето лице,
ти усети уханието на розата и ме докосна,
докосна ме и аз изтръпнах,
целуна ме и аз запламтях...
© Лъв Все права защищены